Tlf.: 815 11 111 

Hovedimportør av X-1R 

 Grossist og leverandør av industrielle kvalitetsprodukter

HearSafeLes mer og se de ulike produktene på www.hearsafe.no

HEARsafer er et produkt som ble utviklet av Labotech i 1990 ved hjelp av personer med bakgrunn fra høreapparatindustrien. Kunnskap og erfaring fra denne bransjen ble brukt til utvikling, produksjon og salg av det personlige, skreddersydde HEARsafer hørselsvernet. 

 

HEARsafer håndlages av spesialisert laboratoriepersonell med stor erfaring. Labotech og laboratoriet er sertifisert etter Lloyds ISO 9001:2000. I tillegg er HEARsafer hørselsvern og beslektete produkter CE-merket. 

_____________________________________________

 

Formstøpte hørselvern som demper skadelig støy, men du kan fortsatt høre tale

 

Bedriftshelsetjenesten velger HEAR Safe

Vi har i dag mer enn 20 stk Bedriftshelsetjenster som har valgt å samarbeide med oss. Kvalitet samt individuell tilpassning til den enkelte brukeren er det som har ført til at Bedriftshelsetjenesten velger oss som sin leverandør av formstøpte hørselvern.

Vi har et tett samarbeid med verneingeniører og bedriftssykepleiere om den enkeltes støysituasjon for å kunne velge modell samt støydempning. Støykartlegging og støymålinger legges til grunn for å få frem den perfekte dempingen for den ansatte.

Det største utvalget av modeller og filter samt den lengste garanti-tiden

Vi har 10 stk ulike filter for å kunne tilpasse dempning etter den ansattes behov og ønsker. Over 20 stk formstøpte modeller, deriblant vår unike bluetooth tilkobling for trådløst samband og detekteringskule for sporing.

2 års garanti, noe som gjør den til markedets tryggeste valg. Blir du ikke fornøyd gjør vi om proppen eller bytter filter kostnadsfritt, noe som er en trygghet for deg som kunde.

Industriens valg nr 1

Vi har i dag over 1000 bedrifter (flere med over 200 brukere) som har valgt HEAR Safe som sin leverandør av hørselvern. Vi har over 20 års erfaring med å levere HEARsafer til industrien.

Design by: www.diablodesign.eu