Tlf.: 815 11 111 

Hovedimportør av X-1R 

 Grossist og leverandør av industrielle kvalitetsprodukter

Bostik / Simson

En global leder innen limteknologi. Bostik er en av verdens ledende produsenter av lim, tettingsmiddel, sparkel, fix og fug. Over 100 års erfaring, over 5000 ansatte i 50 land på 5 kontinenter, 11 forskningssentre og 3 globale R&D-laboratorier. Vi leverer serien fra MSR Marine Special Range og ISR Industry Special Range. 
_____________________________________________

 

Spesialtilpassede produkter for marine / nautical 


Et utvalg av båtlim som er anerkjent i hele verden

Våre Simson MSR CA-produkter har også blitt testet og sertifisert i samsvar med DNV-L prosedyrer for strukturelt glass og godkjent som lim i klasse A og B for liming av båtvinduer. Mange av våre båtlim er anerkjent verden over som bransjeledende produkter for bygging av lystbåter, superlystbåter og kommersielle skip, samt for vedlikeholdsprosjekter. 

 

Våre båtlim brukes til binding av glass (frontruter, ventiler) og til en rekke bruksområder innen konstruksjon og dekorasjon, som liming av teak og kunstige dekkplanker, liming av interiører under dekk og liming av dekk til skrog. De fleste av våre båtprodukter er sertifisert av uavhengige organer og oppfyller de spesifikke kravene i EU-direktivet om båtutstyr (MED). Sertifiserte produkter kan identifiseres med CE-merket, som beviser at produktet har bestått IMO-tester for lav flammespredning. 

 

_____________________________________________

 

Spesialtilpassede produkter for industri og transport  

Design by: www.diablodesign.eu